Leírás és Paraméterek
A rózsafélék családjába tartozó csipkerózsa áltermését (Rosae pseudo-fructus), az egész világon úgy ismerik, mint egyik legtöbb C-vitamint tartalmazó gyümölcs. Egyetlen bogyó több C-vitamint tartalmaz, mint egy egész citrom!
Megfázásos és fertőzéses betegségek megelőzésére, tüneteinek enyhítésére használható. Magas C-vitamin tartalma mellett A, B1, B2, P és K - vitamint, valamint pektint, citromsavat, almasavat, vasat és magnéziumot is tartalmaz. Javítja az emésztést, immunerősítő, gyulladásgátló. Szabályozza a vércukorszintet, erősíti a vérerek falát, fokozza a szervezet ellenálló képességét a betegségekkel, fertőzésekkel szemben.
Alkalmazás: Egy csapott evőkanálnyi szárított csipkehúst 4-6 órán át áztassunk be hideg vízbe, majd hidegen, vagy legfeljebb langyosan fogyasszuk! Semmiképpen ne forrázzuk, mert elveszíti C-vitamin tartalmát!
Ellenőrzött biogazdaságból származó termék.
ELLENŐRZŐ HATÓSÁG | DE-ÖKO-003 |
SÚLY | 150 g |
SZÁRMAZÁSI HELY | CHILE |
FELDOLGOZÓ | NÉMETORSZÁG |